MamaPapa Forum – eveniment pentru părinți conștienți +Giveaway

OTHER

Intuiția părintească este un instrument foarte important care ne ajută în procesul de creștere a copilului. Însă, în ziua de azi, lucrurile evoluează atât de rapid încât sfaturile unor specialiști din domeniul dezvoltării copiilor sunt atât de necesare pentru a reduce din numeroasele bătălii și neînțelegeri în relația părinte-copil. În ajutorul nostru vin numeroase cărți utile și informative, însă nu întotdeauna avem timp sau răbdare suficientă pentru a le citi până la capăt. În acest sens, diverse evenimente de parenting vin să ne completeze bagajul de informații, și e necesar să dedicăm doar câteva ore din zi.

Anul acesta, MamaPapa Forum – prima conferință pentru părinți conștienți din Moldova – este la a doua ediție la care au fost invitați cei mai respectați specialiști din domeniul educației  și a dezvoltării copiilor. Astfel, dacă vrei să afli cum poți deveni un prieten bun pentru copilul tău fără să-ți subminezi autoritatea de părinte, dar și care este baza dezvoltării unei relații sănătoase părinte-copil în această lume modernă, atunci trebuie să vii neapărat la această conferință.

Citește și 10 moduri prin care să te conectezi cu preșcolarul tău

Vorbitorii pentru această ediție au fost aleși cu mare grijă și vor aborda subiecte fierbinți pentru a ne ajuta să găsim răspunsuri la numeroasele întrebări care ne preocupă:

Alexandr Kolmanosvkii
„În ce mod relația dintre părinți afectează copilul”

Alexandr este expert în relații de familie și ajută la reabilitarea copiilor care trăit experiențe stresante. Specialistul va oferi răspunsuri la următoarele întrebări frecvente din partea părinților:

Cum să procedăm dacă părinții au concepte diferite legate de creșterea și educarea copilului?
Poate un părinte să anuleze decizia celuilalt părinte fără să-i submineze autoritatea?
Cine a zis că nu te poți certa în fața copilului?
Când părintele „bun” îl judecă pe cel „rău” – în ce mod această practică afectează copilul?

Olga Saveleva
„Sunt o mamă „oribilă”!

Olga este autorul bestseller-ului „Апельсинки” și e una dintre cele mai cunoscute mame în spațiul vorbitorilor de rusă care povestește despre experiența sa în rolul de mamă.

Olga vrea să spargă preconcepția precum că ești mamă „bună” doar dacă te dedici 100% copilului. Va vorbi despre cum e să fii o mamă bună chiar dacă nu te afli alături de coplul tău 24/24, cum e să fii sinceră cu tine însuți și cu copilul tău, fără să-ți submineze autoritatea.

Katerina Murashova
„Cum să stabilim limite în relația cu copilul”

Unul dintre cei mai renumiți psihologi din CSI și autorul bestseller-ului care a devenit deja o adevărată enciclopedie pentru părinți, vine să ne vorbească despre importanța limitelor și a regulilor în creșterea copiilor și cum le putem stabili blând și cu rezultate eficiente.

Lina Arifulina
„Cum să descoperi și să vaorifici talentul copilului tău” 

Producător al numeroaselor proiecte muzicale pentru copii, deja de peste 15 ani, vine să ne ofere câteva sfaturi utile și va discuta despre subiectele care îi preocupă pe părinți:

„Copilul meu are talent, dar nu prea depune efort sau nu arată interes”
„Copilul meu nu pare să aibă mare talent, dar își dorește foarte mult – în cazul dat, se merită să investesc bani și timp?”

În procesul de creștere a copiilor mei, întotdeauna m-am lăsat ghidată de ideile specialiștilor din Occident – așa că sunt dublu curioasă să descopăr gândirea și recomandările specialiștilor din spațiul CSI.

Intuiesc că ai avea multe de făcut o sâmbătă întreagă (și eu am o groază de planuri), însă acest eveniment se desfășoară o singură dată pe an și anul acesta am zis că nu-l voi rata. Deseori, nu avem timp să citim o carte bună de parenting sau întindem lectura pe luni bune, dar aici, în decurs de câteva ore, vei aduna o groază de cunoștințe noi, sfaturi utile, motivație, inspirație și încredere în abilitățile tale părintești.

Citește și Cum să faci un calendar de Crăciun (Advent)

Și în plus, vei avea ocazia să interacționezi cu alți părinți conștienți dornici să devină părinți mai buni, la fel ca și tine. Vom putea comunica și veni cu impresii despre eveniment în pauzele de cafea și o să mă bucur enorm să vă cunosc cât mai multe.

Să ratezi un astfel de eveniment ar fi un mare păcat.

Ideal ar fi să participe ambii părinți la astfel de evenimente de parenting – astfel, veți deveni ambii pe aceeași undă.

Pe lângă informație utilă, în cadrul evenimentului se vor oferi premii și oferte de la sponsori și parteneri: Librarius, Arax, Felicia, TerraMed, AquaTerra, Oriflame, Frosh, ILTC, Impact Academies&Camps.  Oare cine nu iubește cadourile? 🙂

Evenimentul va avea loc sâmbăta aceasta, 17 noiembrie, la Palatul Republicii (Chișinău), care va începe începând cu orele 10:00.

Poți alege să participi fie la cele două sesiuni (durează până la 18:00) sau doar la una din sesiuni (fie până la 13:30 sau la acea de la 14:30). Prețul unui bilet pornește de la 250 lei și pot fi cumpărate de pe mamapapa.md. sau pe resursele de bilete online: fest.md, afisha, iticket

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

P.S. Conferința se va desfășura în limba rusă.

***

GIVEAWAY – invitatii la eveniment

Dar acum, vin să ofer două invitații gratuite la acest eveniment pentru ambele sesiuni, adică pentru o zi întreagă! Voi alege două persoane dornice să meargă la acest eveniment împreună cu mine.

Tot ce trebuie să faci e să scrii mai jos în comentarii aici pe blog sau la postarea de pe Facebook care este cea mai mare provocare în a fi părinte pentru tine. Concursul este valabil doar pentru rezidenții din Republica Moldova și pentru cei care sunt disponibil în această sâmbătă. Sunt încurajați și tăticii să participe în concurs 🙂

Beneficiarii biletelor vor fi aleși prin random.org joi, 15 noiembrie, la 16:00, așa că aveți 72 de ore la dispoziție pentru a beneficia de a participa la Mama Papa Forum gratuit.

Până apar următoarele articole pe blog, te invit să te abonezi la blog AICI sau la pagina de Facebook pentru a primi notificări de publicare a noului articol. Te invit să mă urmărești și profilul meu de pe Instagram.

*Conținut sponsorizat

Cu Drag, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *