Workshop Online pentru mame

Atelier online pentru mame

Simți că ești mereu provocată de comportamentul copilului tău? Ajungi să comunici cu copilul tău doar prin țipete, dar nu vezi nicio schimbare în comportamentul copilului? Îți dorești să devii o mamă mai calmă?

Să fii părinte nu este deloc ușor și deseori ne simțim provocate de comportamentele copiilor. Dar copiii vor rămâne copii și vor continua să ne testeze limitele – și nu o fac intenționat, ci e doar un curs firesc al dezvoltării creierului.

Rolul nostru, însă, este să rămânem adulți și să le oferim cel mai bun model de gestionare a emoțiilor și a reacțiilor negative. Dar această abilitate, de multe ori, nu este naturală – intrăm în rolul de părinte cu multe răni și traume și preluăm convingerile și tiparele părinților noștri (uneori distructive).

Este greu să recunoști că ești o mamă nervoasă. Nimeni nu prea dorește să recunoască că țipă la propriul copilul. Furia parentală este un mare secret pe care nu îl divulgăm.

Atunci când țipi frecevent la copilul tău și îți manifești furia de fiecare dată când te provoacă, îi afectezi stima de sine și cu timpul devine mai sfidători și mai puțin cooperant. În plus, nu rezolvi problema legată de comportamentul copilului, poate doar pe moment, pentru că unica ce faci este să-ți descarci emoțiile negative. Însă ei au nevoie de un părinte care să le ofere un model bun de gestionare a emoțiilor și rezolvare a conflictelor într-o manieră calmă și respectuoasă, fără țipete, palme și furie.

„Vreau să devin o mamă calmă”

Indiferent dacă răbufnești frecvent sau sporadic, fie îți scapă câte o palmă sau pur și simplu vrei să capeți mai multă răbdare în relație cu copilul tău, acest Curs Online te va ajuta să devii un părinte mai calm și mai empatic – schimbarea care te va ajuta să cultivi o relație pozitivă cu copilul tău.

>>Află care este Motivul adevărat pentru care mamele ajung să răbufnească

Sunt aici să te ajut să descoperi mai multe tehnici de calmare și îți voi oferi soluții care vor preveni răbufnirile tale. Odată ce vei deveni mai calmă, vei observa cum se îmbunătățește și comportamentul copilului tău. Și asta o pot spune din propria experiență.

Curs Online Mamă Calmă Planeta Mami

Detalii Curs Online „Mamă Calmă” de 5 zile

Cursul Online de 5 zile va începe pe 28 septembrie și va avea loc într-un grup privat pe Facebook. Vor fi 4 lecții video pe care le vei putea asculta atunci când ești disponibilă, deci nu vei fi legată de ore fixe, din orice colț al lumii. Pentru a primi mai multe detalii despre curs, este necesar să completezi acest formular.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Lecțiile video vor fi completate cu exerciții de autocunoaștere și multe materiale care te vor ajuta să-ți înțelegi mai bine emoțiile tale și comportamentele copiilor. Totodată, vei afla că nu ești singura în fața acestei probleme și vei primi multă susținere și încurajare în acest proces de transformare de care vor beneficia tu și familia ta.

Plata pentru workshop + materiale este de 350 lei MD (sau 18€). Achitarea se face prin Paypal sau pe card bancar.

Autorul acestui atelier este Natalia Madan, blogger pentru părinți planetamami.com, NLP Practitioner în formare, dar întâi de toate mamă a doi copii (de 6 și 11 ani) – o mamă care nu a fost dintotdeauna calmă și răbdătoare, dar care a trecut printr-un proces lung de transformare prin care a reușit să învețe să interacționeze pozitiv cu copiii săi.

Anii copilăriei trec foarte repede, deci nu le irosi țipând și fiind mereu în stare de nervozitate și furie. Copiii au nevoie de o mamă liniștită și fericită pentru a crește armonios. Odată ce vei învăța să-ți controlezi reacțiile, vei deveni mai fericită, iar copilul fi deschis spre cooperare.

În cadrul Atelierului online vei afla despre:

  • Emoțiile mamei și ale copilului și procesele fiziologice din creier;
  • Importanța grijei de sine pentru a deveni mai calmă;
  • Factorii care declanșează furia și ne fac să țipăm sau să bruscăm;
  • Tehnici de calmare în momente de tensiune;
  • Cum tiparele din copilărie ne dictează modul în care interacționăm cu copiii;
  • Cum să-l faci pe copil să te audă fără să recurgi la țipete și amenințări;
  • Vei căpăta mai multă încredere în abilitatea ta de a fi calmă atunci când ziua este un haos;
  • Vei descoperi căile prin care poți crea un cămin unde predomină armonie și fericire;
  • Iar pe final – un Challenge care te va ajuta să devii mai fericită!

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Ce spun participantele la Atelier Online?

“În această săptămână am reușit să nu țip timp de 3 zile! Nu știu cum mi-a reușit, chiar dacă îs provocată fercvent de ambii copii! Aplic foarte mult tehnica respirației: pur și simplu fac o pauză, respir și ma gândesc cum să fac într-un mod mai conștient și mai rațional sa fie bine pentru toți. Apropo, îndată cum îmi vine să țip, îmi apare în minte Natalia – exact ca o baghetă magică! Îți mulțumesc din suflet!”

“În tot ceea ce spui, mă regăsesc și chiar îmi aduce lacrimile tema asta cu părinții noștri și modul cum ne influențează comportamentele noastre de părinte. Cât mă bucur că am acceptat provocarea ta!”

“Eu iți mulțumesc pentru efortul pe care îl depui, să ne asculți pe toate și să vii cu o îndrumare, încurajare, un gând pozitiv. Să știi că ajută foarte mult!”

“Foarte util și interesant! Chiar e minunat să simți că nu ești singură cu această problemă. Am tare multe reacții impulsive și nu mă lămuresc nicidecum cu rădăcinile lor. Dar sunt pregătită să sap, căci cred că am ajuns la niște limite și nu-mi place comportamentul meu în relație cu ai mei. Sunt gata de schimbări! Îți mulțumesc pentru toate informațiile adunate pentru noi și motivația zilnică!”

„Îți mulțumesc încă o dată pentru toate sfaturile pe care le oferi. Am reușit să ascult toate lecțiile și încerc la maxim posibil să nu răbufnesc. Mai am mult de lucru, dar la moment sunt foarte mulțumită de succesele obținute până acum – sunt mai calmă și privesc deja cu alți ochi crizele copiilor. Dacă în trecut, atunci când băieții făceau crize, eu răbufneam și tremuram de nervi, apoi acum îmi păstrez calmul și încerc să văd care e cauza. Mai am de lucrat și cu soțul – trebuie și lui să-i explic ca la un copil mic, să îi descifrez fiecare comportament al băieților, dar nu mă dau bătută! Îți mulțumesc, pentru că sunt acum o mamă mai calmă, deci mai fericită și mai împlinită.”

Sunt foarte recunoscătoare pentru acest workshop! Acum sunt la un nivel foarte bun – mai calmă și conștientă în relație cu mine însumi, cu copiii mei și restul persoanelor. Sunt foarte fericită de conștientazarea mea la nivel emoțional și cel mai important de relația mea cu copii. ÎI respect, îi ascult, le vorbesc cu blândețe, îi îmbrățișez când au crize, le arăt afecțiune mai des și ne bucurăm de prezent! Îți mulțumesc pentru toată munca ta și informația pe care ai împărtășit-o.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Atelier Online pentru mame