Workshop Online pentru mame

Atelier online pentru mame

Să fii părinte nu este deloc ușor și deseori ne simțim provocate de comportamentele copiilor. Dar copiii vor rămâne copii și vor continua să ne testeze limitele – și nu o fac intenționat, ci e doar un curs firesc al dezvoltării creierului.

Rolul nostru, însă, este să rămânem adulți și să le oferim cel mai bun model de gestionare a emoțiilor și reacțiilor negative.

Indiferent dacă țipi mult sau sporadic, sau poate îți scapă câte o palmă, fie răbufnești des sau pur și simplu vrei să capeți mai multă răbdare în relație cu copilul tău, acest Atelier te va ajuta să devii un părinte mai calm și mai empatic, exact cum îți dorești tu.

Sunt aici să te ajut să descoperi mai multe tehnici de calmare și îți voi oferi soluții care vor preveni răbufnirile tale. Odată ce vei deveni mai calmă, vei observa cum se îmbunătățește și comportamentul copilului tău. Și asta o pot spune din propria experiență.

Atelierul va fi organizat online, în cadrul unui grup închis pe Facebook. Astfel, vei putea asculta lecțiile zilnice la ora care îți convine, fără să ieși din casă și din orice colț al lumii.

Vor fi 3 sesiuni Live timp de 3 zile (16-17-18 Decembrie) cu durata de maxim 60 min. Totodată, pe parcursul săptămânii vom iniția discuții în grupul mamelor care se confruntă cu aceeași problemă ca și tine și voi oferi informații și materiale suplimentare.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Vei afla despre:

  • Emoțiile mamei și ale copilului și procesele fiziologice din creier;
  • Importanța grijei de sine pentru a deveni mai calmă;
  • Factorii care declanșează furia și ne fac să țipăm sau să bruscăm;
  • Tehnici de calmare în momente de tensiune;
  • Cum tiparele din copilărie ne dictează modul în care interacționăm cu copiii;
  • Exerciții de autocunoaștere;
  • Vei căpăta mai multă încredere în abilitatea ta de a fi calmă atunci când ziua este un haos;
  • Vei descoperi căile prin care poți crea un cămin unde predomină armonie și fericire;
  • Iar pe final, un Challenge!

Anii copilăriei trec foarte repede, deci nu le irosi țipând și fiind mereu în stare de nervozitate și furie. Copiii au nevoie de o mamă liniștită și fericită pentru a crește armonios. Odată ce vei învăța să-ți controlezi reacțiile, vei deveni mai fericită, iar copilul fi deschis spre cooperare.

Atelierul va fi condus de Natalia Madan, blogger pentru părinți planetamami.com și mamă a doi copii – o mamă care nu a fost dintotdeauna calmă și răbdătoare, dar care a trecut printr-un proces lung de transformare prin care a reușit să învețe să interacționeze pozitiv cu copiii săi.

Detalii Atelier Online:

Atelierul va avea loc în cadrul unui grup închis pe Facebook în săptămâna 16-20 decembrie. Vor fi 3 video care se vor derula într-o sesiune Live, dar pe care le vei putea asculta la ora sau în ziua care îți convine.

Plata pentru workshop + materiale este de 200 lei MD (sau 11€). Achitarea se face prin Paypal sau pe card bancar. Detalii le vei primi pe e-mail după înregistrare (completează acest formular). După achitare vei primi acces în grupul privat de pe Facebook.

Ce spun participantele la Atelier?

“În această săptămână am reușit să nu țip timp de 3 zile! Nu știu cum mi-a reușit, chiar dacă îs provocată fercvent de ambii copii, însă sunt bravo! Aplic foarte mult tehnica respirației: pur și simplu fac o pauză, respir și ma gândesc cum să fac într-un mod mai conștient și mai rațional sa fie bine pentru toți. Apropo, îndată cum îmi vine să țip, îmi apare în minte Natalia – exact o baghetă magică! Îți mulțumesc din suflet!”

“În tot ceea ce spui, mă regăsesc și chiar îmi aduce lacrimile tema asta cu părinții noștri și modul cum ne influențează comportamentele noastre de părinte. Cât mă bucur că am acceptat provocarea ta!”

“Eu iți mulțumesc pentru efortul pe care îl depui, să ne asculți pe toate și să vii cu o îndrumare, încurajare, un gând pozitiv. Să știi că ajută foarte mult!”

“Foarte util și interesant! Chiar e minunat să simți că nu ești singură cu această problemă. Am tare multe reacții impulsive și nu mă lămuresc nicidecum cu rădăcinile lor. Dar sunt pregătită să sap, căci cred că am ajuns la niște limite și nu-mi place comportamentul meu în relație cu ai mei. Sunt gata de schimbări! Îți mulțumesc pentru toate informațiile adunate pentru noi și motivația zilnică!”

Atelier Online pentru mame