Apariții Media

Am creat această pagină pentru a vă oferi ocazia să revedeți diverse reportaje sau interviuri în publicații unde am vorbit despre blog, familie, jocuri, relație copil-părinte și rețete (aranjate cronologic):

 – Interviu pentru Curentul.md despre alimentația care le ofer copiilor mei, dar și despre activități.

 – Echipa „Părinți și Copii” de la Moldova 1 a venit în vizită în casa și familia noastră pentru a discuta despre maternitate, paternitate, copii și activități. O emisiune relaxantă cu copii veseli și energici:

 

Discuții sincere despre familie, relații și blog la „O seară în familie” cu Rusalina Russu (la Moldova 1) alături de familia mea, dar și prietenele mele Tinca Doni și Svetlana Matvievici (Ianuarie 2017):

– Pregătim un smoothie verde detox, care este foarte nutritiv atât pentru adulți, cât și copii, pentru emisiunea matinală „Prima Oră”, la Prime (ianuarie 2017). Am prezentat versiunea vegană, dar se poate folosi și laptele obișnuit sau iaurt:

– Ambasadoarea campaniei „În brațele mamei” pentru a susține mamele aflate în dificultate temporară, campania organizată de Misiunea Socială Diaconia (decembrie 2016):

 – Eroii în spotul publicitar al campaniei Cadoul din Cutia de Pantof (decembrie 2016):

 – Prezentarea unor activități de iarnă pentru cei mici, în direct la emisiunea „Acasă Devreme”, JurnalTV (decembrie 2016):

 – Interviu cu Lilu în rubrica „Mămici cu pici-utilitar”, pentru emisiunea matinală Deșteptarea, JurnalTV (25.11.2016)

 – Am povestit experiența mea referitor la „Unde doarme copilul? 5 mămici notorii din țară își împărtășesc experiența de co-sleeping”, portalul pentru femei www.ea.md (Septembrie 2016):

 – Prezentare a doua rețete de mic dejun sănătos (Smoothie Bowl și bruschette cu salată din ou și avocado) în emisie directă la Deșteptarea, JurnalTV (Septembrie 2016):

 – Blogul este inclus în „Lista food bloggerilor din Moldova pe care ar fi gustos să-i urmăriți” de portalul www.diez.md (martie 2016).

 – Reportaj pentru Deșteptarea (Jurnal TV) despre Jucării pentru copii din obiectele pe care le găsim prin casă (Martie 2016):

 – Cum putem păstra amintirile de familie într-un borcan la „Acasă Devreme” (Jurnal TV), emisie directă (Ianuarie 2016). Mai multe detalii găsiți și pe blog AICI:

 –  Prezentarea rețetei de „Biscuiți din susan pentru copii”, pentru emisiunea „Acasă Devreme”, Jurnal TV (decembrie 2015). Lapte nu trebuie – e o greșeală în reportaj 🙂

 – Prezentarea jocurilor și experimentelor pentru copii la emisiunea „Acasă Devreme” (Jurnal TV), emisie directă (octombrie 2015). Mai multe idei găsiți AICI:

 – Reportaj pentru rubrica „Deșteptarea Sănătoasă” cu Maria Marian despre congelarea legumelor și fructelor, emisiune matinală Deșteptarea, Jurnal TV (Octombrie 2015):

 – Reportaj cu prezentarea rețetei „pudding din iaurt, ovăz și semințe chia” pentru emisiunea „Acasă Devreme”, Jurnal TV (8 Octombrie 2015). Vedeți și articol pe blog AICI:

 

 – Povestesc despre blog și despre metoda congelării legumelor/fructelor la „Acasă Devreme” (Jurnal TV), emisie directă (Octombrie 2015). Mai multe detalii găsiți și pe blog AICI și AICI:

 

 – „Natalia Madan: 5 cărți esențiale pentru mămicile care au nevoie de orizonturi noi” pe portalul pentru femei www.ea.md.

 – Primul meu interviu: despre blog și familie pentru revista www.ea.md (Septembrie 2015):

Și ca să nu pierzi diversele idei sau inspirații pe care le postez destul de frecvent, mă poți urmări pe pagina de Facebook a blogului și pe Instagram. Sau te poți abona la blog (vezi partea dreapta a paginii) pentru a primi notificări pe e-mail atunci când postez articole noi pe blog.