Primul eveniment care îți dă motivație să te reinventezi {+ cadou}

PENTRU MAMI

Ai o familie sănătoasă, un job acceptabil, o anumită gândire, parcă te simți bine unde ești, dar uneori simți că nu e suficient, nu te simți complet fericită, împlinită, nu primești satisfacție, deseori intri în monotonie dureroasă atât în activitățile zilnice, cât și în gânduri. Dar ai și vise, ai alte viziuni pe care nu ești în stare sau nu ai curajul să le aduci la viață. Ai o dorință aprigă de a schimba radical cursul vieții, dar tot procrestinezi și amâni momentul.

Atunci când nu te simți confortabil în pielea ta, în gândurile tale sau nu te satisface modul tău de viață, este important să te reinventezi. Pentru că dacă continui să faci lucrurile de lungă durată și nu te simți fericită, atunci vei continua să te simți dezămăgită până nu accepți schimbări radicale în viața ta.

De regulă, schimbările la 180*-360* se produc natural atunci când ne confruntăm cu situații majore în viață, precum divorțul, pierderea jobului, probleme grave de sănătate sau pierderea cuiva drag. Chiar și în așa situații grele, avem libertatea să alegem o altă cale și să alegem să devenim o altă persoană și să percepem situația aceasta ca fiind o oportunitate să ne reinventăm.

Despre noțiunea de „REINVENTARE DE SINE” am aflat abia acum. Mi-am dat seama că am trecut de fapt prin reinventare, însă asta s-a produs din cauza unor circumstanțe majore și dureroase anul trecut. De fapt, puteam alege calea depresiei și pesimismului, dar am luat o altă decizie – să schimb radical modul de viață, modul de a gândi și a crea așteptările, am învățat să alung gândurile negative și să învăț puterea gândului. Evident, continuu să mă reinventez, să mă regăsesc, să descoper alt potențial și să-l valorific și să identific multe alte căi pentru a-mi trăi viața la maxim.

Dar, uneori, decizia de a face schimbări majore trebuie luată atunci când vrei să ieși din cercul vicios al nesatisfacției, neîmplinirii sau nefericirii.

Ce înseamnă de fapt să te reinventezi? Asta înseamnă, în primul rând, să-ți schimbi viața. Nu e vorba doar de a schimba careva obiceiuri (deși, și acestea duc treptat la reinvetare de sine), ci să faci „reparație generală” în viața personală și/sau profesională. Asta înseamnă să-ți schimbi viziunile, modul în care vezi lumea care te înconjoară și cum îți percepi valorile.

Procesul de reinventare este lung și nu este deloc ușor. Uneori găsim surse interioare pentru a produce schimbarea, alteori avem nevoie de susținere, motivare și să cunoaștem persoane care să ne inspire.

De ceva timp, am legat o prietenie frumoasă cu o colegă din blogosferă care emană atâta energie pozitivă și care m-a susținut frumos în momente mai dificile. Prin intermediul blogului săuSvetlana Matvievici, din start, a tins să inspire oamenii să călătorească, să redescopere propria țară într-o altă lumină și să gândească pozitiv. Iar de această dată, Svetlana și-a propus să inspire oamenii să-și descopere valoarea şi să se reinventeze.

Din dorinţa de a face mai mult pentru orașul natal, Svetlana Matvievici împreună cu Rodica Juncu vor să aducă ceva nou în Orhei. Şi-au propus să organizeze conferinţe motivaționale, la care vor participa orheience care inspiră, dar şi speakeri cu renume din ţară:

  • Diana Voevușki – designer, creatoarea brandului „Ariadna by Diana Voevutki”, care ne va povesti cum şi-a îndeplinit visul.
  • Svetlana Matvievici – blogger de travel şi lifestyle (orheianca.eu), care #DescoperaMoldova şi promovează oamenii pozitivi, locurile frumoase şi evenimentele interesante.
  • Victoria Ursu – nutriționist certificat internațional, va veni cu sfaturi şi sugestii cum să ducem un mod de viață sănătos.
  • Angela Stafii – trainer în dezvoltare personală, ne va învăța să ne cunoaştem, să ne prețuim propriile valori şi să ne reinventăm.

Evenimentul nu este doar pentru publicul din Orhei. Acolo, de fapt, este punctul de pornire. Așa că, sunt așteptate femei din toată Moldova. Vom asculta istorii de succes, vom găsi motivație, inspirație și curajul de a lua decizia de a ne reinventa și, în cele din urmă, vom socializa la fourchette-ul organizat la finalul evenimentului. Dar cel mai important, împreună vom crea o atmosferă caldă și vom căpăta energie pozitivă care ne va ajuta să ne regăsim și să luăm calea spre fericire.

Evenimentul va avea loc la Orhei, pe 5 februarie (duminică), la restaurantul Versailles, str. Vasile Lupu 44 (la 200 metri de monumentul lui Vasile Lupu).

Prețul biletului este de 180 lei, dar pentru 2 bilete – 300 lei.

Dress code: cocktail (și asta îmi place mult, că de mult nu am urcat pe tocuri) 🙂

Și o mică noutate pe final! Am o invitație pentru o persoană pe care vreau s-o ofer în dar. Pentru asta, scrie aici în comentarii (sau pe pagina de Facebook) ce schimbări majore vrei să faci în viața ta, dar nu ai curajul. Iar vineri 3 februarie, orele 21:00 voi alege, la discreție, cel mai frumos răspuns. Condiția principală este: să fii în țară și să fii disponibilă să faci o vizită frumosului Orhei. Un share la event ar fi atât de binevenit 😉

Toate detaliile despre eveniment le găsiți pe pagina de Facebook a eventului sau la numărul de telefon: +37367476300.

UPDATE: beneficiarul invitație la eveniment a fost aleasă Elena Bordianu pentru raspunsul ei (pe pagina de Facebook) 🙂 Felicitări! Și pe calea aceasta vreau să le mulțumesc tuturor care au participat, dar cel mai important – pentru faptul că ați conștientizat necesitatea spre schimbare și ăsta e primul pas. Vă doresc în continuare multă motivație și curaj!  

Vă mulțumesc tuturor pentru participare! Este un pas important să conștientizați necesitatea pentru reinventare. Vă doresc multă motivație în continuare  

Ne vedem duminică la Orhei!

Cu Drag, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *