Un mesaj de bun venit!

PENTRU MAMI

Mi-a luat aproape un an să ajung aici, să scriu prima postare şi să-l fac auzit blogul meu. A fost o cale lungă de cercetări, experimentări, lecturi, entuziasm, îndoieli, Photoshop, WordPress, tutorials și multe altele. Nu credeam vreodată că voi fi în stare să creez singură un site – un domeniu atât de necunoscut pentru mine până acum. Și, în sfârșit, sunt gata să zic:

Bine ai venit pe blogul Planeta Mami!

Planeta Mami

Ideea de a crea un blog mi-a venit spontan. Am fost inspirată de numeroasele bloguri de mămici din toată lumea, pe care le absorbeam atunci când eram în căutare de idei de jocuri și rețete pentru copii, dar și în căutare de răspunsuri la diverse probleme cu care mă confruntam (și mă confrunt) în calitate de părinte. Și mi-am zis că pot și eu, pentru că am învățat multe din experiența mea, cu bune și cu rele, de când am devenit mamă 6 ani în urmă.

Nu am studii în Pedagogie sau Jurnalism, nu am aptitudini de scriitoare și nu sunt expert în îngrijirea copiilor, însă îmi place la nebunie să-mi relatez experiențele, sentimentele și ideile cu mult entuziasm, detalii și simplitate! Îmi place să absorb orice informație legată de copii, în special motivele care conduc la diferite comportamente (care se schimbă de atîtea ori) și să caut diverse jocuri care nu doar contribuie la dezvoltare, dar și consolidează relația între copil și părinte.

Sper ca acest blog să devină util, să motiveze, să inspire și să creeze premise pentru mai multă joacă și mai multă conexiune cu copiii. Totodată, îmi doresc foarte mult ca prin intermediul blogului să devin mai organizată, mai tolerantă, mai creativă și mai bună ca părinte, dar și să cunosc persoane noi, de la care să învăț și să mă inspir.

Promit să vin cu idei proaspete cu multe detalii si imagini, într-un mod regulat, care vor cuprinde subiectele precum: jocuri distractive, activități educative și experimente captivante pentru copiii de toate vârstele, jocuri care să restabilească conexiunea între copil și părinte, rețete sănătoase pentru bebeluși și copii, alăptare, probleme parentale și sănătatea copilului – toate bazate exclusiv pe propria experiență.

Și dacă vrei să împărtășești o idee sau să vii cu o sugestie sau, de ce nu, o critică, te invit să scrii în comentarii. Și nu uita să te abonezi la pagina mea de Facebook pentru a fi la curent cu articolele mele și numeroasele idei care le găsesc utile.

Pe curând!

Cu Drag, Natalia

4 thoughts on “Un mesaj de bun venit!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *