Creează magie în ziua de Crăciun!

PENTRU MAMI

Craciun Fericit

Crăciunul și Anul Nou sunt sărbătorile care au un iz de magie pentru copii, și este cea mai bună oportunitate de a crea amintiri care vor rămâne în memoria lor pentru o viață întreagă. Aduceți-vă aminte de aceste sărbători din perioada copilăriei voastre – cu siguranță sunt momente și tradiții care v-au rămas în suflet și acum, când deja sunteți părinți, nu-i așa?!

Sărbătorile de iarnă sunt pline de farmec, minuni, veselie și multe bucurii. Și este foarte important ca noi, părinții, să facem tot posibilul să păstrăm magia acestor sărbători, atâta timp cât ei cred în această „poveste” frumoasă.

Craciun Fericit

Dar pe lângă numeroasele cadouri pe care copiii și-au dorit atât de mult și le-au cerut atât de frumos de la Moșul, nu uitați să petreceți aceste zile oferindu-le multă dragoste necondiționată, timp dedicat doar lor, cu multă veselie și tradiții frumoase. Iar cadourile … au doar valoare materială și plăcerea pe care o primesc de la ele este trecătoare. Pentru că peste ani, ei vor ține minte doar momentele de armonie și ritualuri de familie, dar nu acel LEGO sau Ipad mult dorit.

Craciun fericit

Lăsați toate grijile deoparte și bucurați-vă împreună cu ei de magia acestor sărbători.

Și nu uitați să vă întocmiți lista cu angajamentele parentale pentru anul ce bate la ușă, pentru a deveni un părinte mai bun pentru copiii voștri.

Crăciun Fericit și La Mulți Ani!

Cu Drag, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *