Primul an de blogging {+ CADOU}

PENTRU MAMI

Ziua mea de naștere întotdeauna a fost cea mai așteptată zi din an (mulțumesc mamei pentru că mi-a creat o percepție atât de pozitivă!). După care s-au adăugat zilele de naștere ale copiilor pe care le aștept cu entuziasm. Dar azi am parte de o altă aniversare – primul an de blogging!

Primul an de blogging

Pe 10 August 2015 publicam cu mari emoții primul meu articol pe blog. Era ziua când „am strigat” în liniște, dar cu mari emoții, despre nașterea blogului PlanetaMami.

Nu știam ce va urma, care va fi reacția și părerile celor care vor intra în vizită și cum voi reuși să dedic timp având doi copii care au nevoie de multă atenție. Dar știam un lucru – era produsul la care lucrasem minuțios aproape 1 an cu multă pasiune și nu aveam îndoieli că va avea succes. Era să devină un hobby prin care urma să mă detașez de rutina zilnică, să cunosc multe persoane noi și să însușesc abilități noi.

Vizualizările creșteau, aprecierile pe Facebook se adunau și se crea o comunitate frumoasă, aripile îmi creșteau și simțeam o împlinire și satisfacție necunoscute de până atunci. Eram total copleșită de comentariile și încurajările pe care le primeam din partea prietenilor și a cititorilor – pentru care vă sunt extrem de recunoscătoare.

La scurt timp după lansare am început să trăiesc alte emoții. Cel mai popular portal pentru femei din Moldova EA.md m-a invitat să ofer primul meu interviu în calitate de blogger – fapt ce mi-a adus o satisfacție morală și motivație de nedescris.

Peste mai puțin de 2 luni trăiam emoții și mai puternice. Am fost contactată de Jurnal TV cu propunerea de a participa în direct la emisiunea Acasă Devreme pentru a vorbi despre blogul meu și despre tehnica de congelare a fructelor și legumelor (postările care s-au bucurat de multă popularitate). Daniel insistase să meargă cu mine și m-a urmărit în direct de pe canapeaua din studiou și din acest motiv aveam emoții duble. A fost o experiență unică care a provocat o adevărată tahicardie 😀 însă una extrem de plăcută. După această emisiune s-a creat o prietenie frumoasă cu Jurnal TV, astfel au urmat mai multe reportaje utile pentru părinți, la care au participat și copiii mei.

La o lună după lansare, fără să anticipez măcar, am ajuns la 13000 de vizualizări. Această cifră, poate pentru unii nu atât de semnificativă, mă motiva atât de mult.

A doua jumătate a anului problemele mele de sănătate m-au dat peste cap. A fost o perioadă destul de stresantă, cu o intervenție chirurgicală complicată care îmi afectase moralul, dar și inspirația. Deși am lipsit un pic, până la urmă blogul a devenit un refugiu pentru mine, mă ajuta să-mi redirecționezi gândurile și să le alung pe cele negative.

Acum, la un an de la lansare, pot să zic că blogul a crescut cum nici nu-mi imaginam. Blogul mi-a oferit ocazia să învăț multe, să devin mai creativă, mai organizată, să cresc ca personalitate și să interacționez cu multe persoane minunate. Sunt fericită că am posibilitatea să-mi împărtășesc gândurile și experiențele și lucrurile noi pe care le învăț. Nici nu vă imaginați câtă satisfacție primesc eu de la comentariile voastre, vizitele voastre, share-uri și cel mai important – atunci când ideile sau sfaturile cu care vin vă ajută și vă inspiră în anumite situații.

Anul ce urmează va fi o provocare pentru mine – Daniel începe școala, iar Adelina va fi în perioada de adaptare la grădiniță. Astfel, timpul meu liber pe care îl dedic blogului se va reduce semnificativ. Dar sper că, odată cu această etapă nouă, voi învăța să fiu mai productivă și voi putea folosi la maxim timpul meu liber pentru a vă oferi și în continuare idei noi de jocuri distractive și educative, experimente, rețete pe placul copiilor și multă inspirație.

Vreau să vă mulțumesc pentru fiecare vizită pe blog, pentru fiecare comentariu, share, pentru ideile pe care le împărtășiți și voi și pentru fiecare gând pozitiv. Totodată, țin neapărat să mulțumesc și fiecărei persoane care m-a ajutat cu un sfat pe partea tehnică a blogului (pentru că l-am creat singură și am multe de învățat), mi-a sugerat idei noi pentru articole și mi-a atras atenția asupra unor greșeli – toate pentru ca să am un blog reușit. Și, cel mai important, pe calea aceasta vreau să-i mulțumesc soțului meu pentru toată susținerea și încrederea pe care mi-o acordă în călătoria mea de blogger.

Și, ca să-mi exprim recunoștința, de ziua de naștere a blogului PlanetaMami vreau să ofer în dar o carte, care este o adevărată revelație pentru mine. Este un mic cadou din partea mea pentru fidelitatea voastră.

IMG_5976

În cartea „Rețete de Jocuri” de Lawrence J. Cohen vei afla cum poți să clădești o relație armonioasă cu copilul tău prin intermediul jocului (atât de importantă pentru copil), dar vei găsi și o multitudine de tactici practice pentru a depăși diverse conflicte, frici sau probleme ale copilăriei într-un mod jucăuș (și cu efect de lungă durată). Autorul (care este un psihoterapeut specializat pe terapie de joc) vine și cu idei și încurajări pentru fiecare părinte de a intra în universul copilului chiar și atunci când aceștia nu au chef, sunt obosiți sau nu sunt de natură jucăuși. După părerea mea, aceasta trebuie să fie o carte de căpătâi a fiecărui părinte!

Pentru a intra în posesia acestei cărți minunate, trebuie doar să scrieți în comentarii la această postare sau pe Facebook care articol de pe blog v-a plăcut cel mai mult (este o condiție obligatorie!). Un câștigător va fi ales la sorți prin random.org pe 15 august 2016 (orele 21:00) și va fi anunțat la sfârșitul acestei postări și neapărat contactat.

De multe ori mi-ați zis că vă motivez și vă ofer inspirație prin intermediul blogului, dar, sincer să vă spun, anume voi sunteți cei care mă motivați.

Vă îmbrățișez cu drag! Multă baftă!

Notă: acest cadou este sponsorizat de PlanetaMami.com

***

Update: La concurs au participat 49 de cititori. Prin intermediul random.org a fost extras un beneficiar al cărții cu numărul 33.

14063877_1265031906870131_4778040883851663297_n

Sub acest număr a fost mămica norocoasă VICTORIA GORDILA. Sincere Felicitări, Victoria!

Vă mulțumesc încă o dată pentru participare și pentru interesul vostru penru această carte minunată! Vă mulțumesc că urmăriți Planeta Mami! Multă sănătate familiei voastre!

Cu Drag, Natalia

3 thoughts on “Primul an de blogging {+ CADOU}”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *