Reportaj Foto {O zi cu familia Madan}

PENTRU MAMI

Recent, am avut plăcerea să primim în casa și familia noastră echipa portalului SuntParinte.md pentru a realiza un reportaj inedit despre cum decurge o zi din viața noastră de familie. Am ales ziua de weekend deoarece anume atunci ne poți găsi în componență completă și cel mai important – odihniți și energici.

Pe parcurs, am urmărit mai multe reportaje de acest gen pe suntparinte.md și abia așteptam să vină invitația de a participa și pentru noi.

Deși am avut onoarea și plăcerea de a participa la diverse emisiuni și interviuri în reviste online unde am avut ocazia să discut diverse subiecte, printre care unele nici nu am apucat să le abordez pe blog, acest reportaj a fost o experiență unică pentru mine. Nu doar datorită numeroaselor poze frumoase ce redau întocmai o zi din familia noastră (poze pe care eu le ador: simple și care povestesc) realizate de Gabriel Encev, dar și pentru diverse întrebări interesante și un articol complet și captivant realizat de Cristina Cucoș.

Pentru realizarea acestui reportaj, Cristina și Gabriel – oameni frumoși și pozitivi – au petrecut cu noi mai bine de 3 ore și chiar au acceptat să asiste împreună cu noi la prima competiție de înot a lui Daniel. A fost tare fain că Gabriel a surprins și câteva momente de la competiție cu camera lui – mie nu mi-ar fi reușit niciodată cu camera mea foto 🙂

După un an de antrenamente la înot, depășind frica de apă abia pe la 7 ani, Dani a prins curajul și încrederea să-și testeze evoluția și spre mirarea noastră, dar mai ales a lui, a luat locul 3 la categoria sa.

Am gătit sushi rolls cu legume și sandviș din pita cu humus și legume, ne-am jucat, băieții și-au arătat toate medaliile acumulate până acum (fetele deocamdată nu au) și am povestit multe – toate momente fiind surprinse de camera foto.

Dacă sunteți curioși să aflați câteva detalii din familia noastră, dar și unele secrete care ne ajută să creștem oameni sănătoși și fericiți, vă invit să citiți reportajul „O zi cu familia bloggeriței Natalia Madan” ce include foarte multe poze.

Sper că veți găsi niște idei și inspirații în urma lecturii, iar dacă vor mai rămâne câteva întrebări pe care le-ați dori să le adorbez mai desfășurat pe blog, vă rog dați-mi de știre mai jos în comentarii.

Apropo, toate reportajele și interviurile le arhivez în Apariții Media, astfel le puteți revedea oricând.

Apasă AICI pentru a vedea întregul reportaj.

Pentru a primi notificări despre articole, nu uitați să vă abonați la newsletter. lăsând doar adresa voastră de email.

Cu Drag, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *