{Lavender Fest} Festival cu aromă de levănțică

PENTRU MAMI

Am avut ocazia să vizitez Cobusca de foarte multe ori și deobicei treceam pe lângă lanul de levănțică. Țin minte că de fiecare dată îmi doream să prind apusul soarelui pentru a face niște poze spectaculoase, dar de fiecare dată fie îmi uitam aparatul foto acasă, fie copiii dormeau sau nu apucam să prind amurgul.

Anul trecut, când am auzit că se organizează un festival-premieră la noi în țară, am fost entuziasmată că în sfârșit voi avea ocazia să admir violetul purpuriu al levănțicăi prin intermediul obiectivului. Deși recunosc că ochiul a surprins mult mai multe decât aparatul foto.

IMG_9103

Prima mea impresie când m-am infiltrat pe teritoriului Festivalului a fost WOW! – toată lumea a respectat dress code-ul. Albul și violetul se contopeau atât de perfect! Era pur și simplu magnific!

Iar muzica meditativă chill-out care răsuna puternic de pe scenă avea o forță relaxantă uimitoare – deci aveam toate mijloacele pentru a mă contopi cu natura.

IMG_9120

Lavender Fest este un festival kid-friendly, însă anul trecut am decis cu prietenele că vom merge fără copii. Adelina încă era în perioada „alerg în toate direcțiile” (la 16 luni), dar eu chiar îmi doream să mă pot aventura cu camera foto în liniște pentru a surprinde această ambianță și pentru a face portrete frumoase prietenelor, dar și mie. Dar, fiind acolo, am înțeles că am ratat ocazia să fac poze de familie cu un fundal de excepție și am zis că anul următor neapărat voi merge cu familia. Și, evident, nu doar pentru a crea poze pentru ramele de pe perete, dar și pentru că sunt multe activități pentru copii. Și e chiar o experiență nouă pentru ei.

Decorul era ca din poveste, în special pentru micile „prințese”. Aceste căsuțe adorabile sunt atracția fiecărui copil. Dacă căsuțele vor fi și anul acesta, cu siguranță Adelina se va caza pentru o perioadă mai lungă 🙂

IMG_9115

IMG_9116

Pe teritoriul festivalului am avut ocazia să gustăm diverse deserturi și băuturi din levănțică, ceea ce a fost o noutate pentru mine – chiar nu știam că levănțica se folosește și în gastronomie. Spre exemplu această limonadă din levănțică – e o băutură extrem de aromată.

Lavender Fest

Ai putea experimenta ceva original – masaj cu aromă de levănțică, direct în lanul de levănțică. Sunt convinsă că senzațiile sunt pe măsură!

Lavender Fest

Sunt bucuroasă că s-a pornit valul festivalurilor pe meleagurile noastre, pentru că ne scoate din casă și ne motivează să descoperim locuri noi și pitorești unde avem ocazia să ne încărcăm cu energia naturii.

Așadar, SÂMBĂTA aceasta (18 iunie) nu vă lăsați greu de convins să parcurgeți doar 40km cu întreaga familie într-un colțișor de rai. Ar fi minunat să creați o tradiție de familie de a merge la același festival an de an.

Deci, îmbrăcați-vă în alb, luați o păturica pentru un mini-picnic (ceea ce copiii adoră) și neapărat luați camera foto – veți surprinde multe momente magice, așa că n-o lăsați acasă. Dacă vă pricepeți mai puțin la fotografiat, nu ezitați să apelați la serviciile fotografilor profesioniști care vor fi la dispoziția voastră pe toată durata festivalului.

Doar o mică rugăminte … de fapt MARE rugăminte – nu rupeți levănțica, nici măcar pentru coronițe. Veți găsi o varietate mare de coronițe în vânzare.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina Festivalului pe Facebook.

IMG_9215-001

Acum, că răsfoiesc pozele din anul trecut, simt aroma de levănțică.

Ne vedem în lanul purpuriu!

Cu Drag, Natalia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *