Merg la Webstock 2018 – cea mai mare conferință de social-media din România

OTHER

De trei ani am întrat în lumea blogging-ului și tot de atunci am înțeles și chiar am simțit-o pe pielea mea la cât de important e social-media nu doar pentru un blogger, ci și pentru oricine care dorește să-și crească audiență loială și să devină un influencer al nișei sale.

Pe parcurs, am studiat profund acest domeniu, am întreprins diverse acțiuni pur intuitiv, am testat diverse strategii și tot încerc sa mă autodezvolt în această direcție, care inevitabil ne va defini viitorul. Însă, fără îndoială, participarea la diverse conferințe și evenimente, unde ai posibilitatea să-i cunoști pe experții din online este o cale eficientă de a te aprofunda în domeniu, de a descoperi insight-uri prețioase de la bloggeri și influenceri din România și desigur, de a interacționa cu oamenii care sunt pasionați la fel ca și tine de tot ce înseamnă social media, on-line și blogging.

Am participat la câteva evenimente la Chișinău, însă dorința mea cea mai mare a fost să ajung la Webstock – cea mai mare conferință de social-media din România, organizată de Evensys în fiecare octombrie, la București.

Doi ani în urmă, anume Svetlana Matvievici (alias orheianca.eu) a fost cea care m-a provocat să merg împreună cu ea la conferință, de unde am și aflat de acest eveniment.

Ultimele două ediții am fost nevoită să le ratez din anumite motive, însă, cu cât entuziasm, cunoștințe și interacțiuni se întorcea Svetlana de la conferință, mi-am promis că în acest an voi face tot posibilul să ajung la #Webstock.

Am reușit în ultima zi să aplic în calitate de blogger acreditat la acest eveniment și în doar două zile am fost plăcut surprinsă de mesajul prin care mi-a fost acceptată acreditarea.

Anul acesta, #Webstock reunește comunitatea pasionaților de online într-o ediție aniversară de zece ani, în data de 5 octombrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, așa că mă bucur mult că voi fi prezentă acolo.

Evenimentul durează o zi și va include Conferințele la care vor participa speakeri renumiți precum: Cabral Ibacka, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Val Petcu, Cristina Bazavan, Andreea Esca, Cristian China Birta și alții, precum și secțiunea Premiilor Webstock unde vom descoperi cele mai creative și originale proiecte și campanii online din România.

În doar o zi voi avea ocazia să aflu ce mai e nou în blogging, pe YouTube, Instagram sau Facebook, voi descoperi secretele unor campanii creative și inedite, voi învăța mai mult despre storytelling și, cel mai important, este o ocazie superbă pentru a crea conexiuni valoroase. În orice caz, se anunță a fi o ediție plină de inspirație și va fi ca o gură de aer proaspăt de care am nevoie pentru a realiza câteva proiecte pe care mi le-am pus în gând.

Anul acesta va fi o ediție memorabilă și plină de surprize, așa că abia aștep să petrec o zi întreagă în compania pasionaților de online și să vă țin la curent cu toate noutățile ale acestei ediții aniversare – pe Facebook și mai activ pe InstaStories.

#Webstock este un eveniment adresat atât bloggerilor, vloggerilor, specialiștilor în PR, consultanților în social media, managerilor comunităților online, cât și celebrităților media. Așa că cei interesați încă au timp să se înregistreze. Pentru mai multe informații, accesează site-ul oficial al conferinței.

Apropo, în cazul în care nu poți ajunge și te interesează subiectul, să știi ca poti urmări live conferința. Detalii vei găsi pe pagina de Facebook a conferintei si pe hastagurile #Webstock10ani si #webstockro. Programul detaliat al conferinței îl găsești aici.

*Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Ne vedem la Webstock pe 5 octombrie 2018! Cine mai vine?

Cu Drag, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *