Emoții și oameni dragi la „Offline Aniversar – 4 ani de blogging”

OTHER

Despre emoții și oameni dragi la primul Offline Aniversar #PlanetaMami blog

Atunci când am pornit activitatea de blogging, acum 4 ani, mă așteptam că blogul ar putea să-mi dezvolte careva abilități, să fie spațiul unde îmi împărtășesc experiența de mamă și îmi stimulez creativitatea, să fie o sursă de venit și chiar un refugiu.

Dar nici nu bănuiam că, de fapt, cel mai prețios produs al acestei activități vor fi oamenii cu care voi interacționa, atât în online, cât și offline. S-a creat o comunitate frumoasă în jurul blogului și asta e mult mai valoros decât orice cifră sau număr de like-uri și <3

Online-ul ne permite să comunicăm fără bariere și fără frontiere, însă atunci când interacționezi cu acești oameni în viața reală, comunicarea și interacțiunea capătă un alt sens și altă energie.

Anume acesta a fost scopul meu în organizarea acestui Offline Aniversar.

Am vrut să ne cunoaștem dincolo de ecrane, unde să aflăm mai multe una despre alta, să socializăm la un pahar de vin, să povestim, să ne ascultăm – sau, pur și simplu, să facem schimb de energie și să petrecem frumos o seară de joi.

Până la urmă, evenimentul nu a fost doar despre mine, dar despre partea frumoasă a networking-ului în rândul mamelor sau a viitoarelor mame. Mi-am dorit să creez o ambianță pozitivă și relaxantă în care invitatele să se simtă detașate de rutina casei.

Offline Aniversar #PlanetaMami blog alături de oameni drag

Deși ziua oficială a blogului este 10 august, mi-am dorit să organizez întâlnirea în septembrie din cauza concediilor din august. Mi-am dorit mult să prindem zile calde deoarece am optat pentru a petrece seara la terasa Go Fresh Bistro (un local nou din Chișinău care promovează sănătatea), care a fost o gazdă extraordunară pentru acest eveniment de suflet.

Eram plină de emoții și foarte entuziasmată și nerăbdătoare, exact ca un copil care își așteaptă prietenii la petrecerea sa de zi de naștere. Dar unicul gând îl aveam în minte: îmi doream să fie o seară în care voi să vă simțiți bine, o seară care se va încheia cu un schimb de energie pozitivă.

Din moment ce spațiul era mic, am fost nevoită să includ un număr limitat de persoane deoarece n-am vrut să ne simțim prea restrâns. Dar ultimele zile au început să apară tot mai multe solicitări și am zis „Așa să fie!” și am mărit lista, ca în final să ajungă la eveniment 40 de persoane. Tare îmi pare rău că am fost nevoită să refuz unele persoane, dar promit că următoarea aniversare o voi face într-o sală mai mare, astfel încât să vă primesc pe toate <3

Datorită vouă, am putut organiza o masă cu bucate sănătoase oferite de Go Fresh Bistro care le-au aranjat atât de frumos! Nu au lipsit nici spumantele și vinul Rose de la Dor Wines care au completat perfect această seară relaxantă.

Spre deosebire de ultimul offline, organizat acum 2 ani, de data aceasta nu am vrut să-l organizez sub forma unui atelier sau seminar. Am vrut să fie un networking, unde nu doar eu să vă cunosc, dar să vă cunoașteți și între voi.

Mi-am dorit foarte mult să vorbesc cu fiecare în parte, dar, totuși, a fost puțin timp.

Fiul meu Daniel, care a crescut și el odată cu blogul, s-a oferit să mă ajute și a fost un fel de asistent care întâmpina oaspeții și îi înregistra. Iar el a rămas încântat de această experiență și a zis să mai organizez :))

Din moment ce marcam ziua blogului, mi-am dorit cumva să vă răsplătesc pentru susținerea pe care mi-o oferiți citindu-mi articolele și postările, recomandându-mă prietenilor, aplicând ideile și venind cu mesaje care mă motivează. Astfel, am apelat la brandurile pe care le iubesc și care mi-au devenit și prieteni între timp pentru a vă arăta aprecierea mea.

Am organizat o tombolă cu multe cadouri speciale, dar și cadouri pentru fiecare invitată, iar Daniel a fost tare încântat că era el cel care extrăgea numele persoanei norocoase (e pasionat de tombole).

Iar pentru astea vreau să le mulțumesc partenerilor care au fost tare receptivi și au susținut acest eveniment:

Pe lângă toată avalanșa asta de emoții, am avut parte și de o surpriză complet neașteptată care m-a emoționat până la lacrimi. Dulcinella Altfel, în numele Cătălinei Pojoga, pe care la fel am cunoscut-o prin intermediul blogului, a venit cu un tort vegan personalizat sub forma Planetei.

Am fost fericită exact precum un copil!

Cătălina, îți mulțumesc din suflet pentru aceste momente pline de emoții! A fost o bucurie să te am alături în cadrul acestui eveniment atât de important pentru mine <3

Unica scăpare din această seară a fost faptul că lumina se defectase, astfel am petrecut o oră în întuneric. Dar nimeni nu voia să intre înăuntru, chiar dacă deja se lăsase răcoare. Persoanele prezente la evenimente emanau destulă căldură și lumină, astfel această scăpare a devenit chiar un avantaj 🙂

Unele mame proaspete mi-au zis că era prima lor ieșire după nașterea copilului și asta m-a bucurat atât de mult! Anume acesta a fost scopul meu – să vă scot din casă, să uitați pe două ore de copii, să cunoașteți alte femei minunate și să plecați acasă încărcate cu energie și motivație.

Și atunci mi-am promis că voi mai organiza astfel de întruniri – mamele chiar au nevoie de aceste experiențe, pentru că, cum am mai spus, copilul are nevoie de o mamă fericită, o mamă care nu uită de nevoile sale <3

Le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la eveniment și celor care au vrut, dar nu au reușit să vină. Le mulțumesc partenerilor care m-au ajutat să creez momente mai speciale din această seară. Și vă mulțumesc tuturor celor care îmi scriu, comentează, îmi oferă sugestii (astfel învăț și eu de la voi), prin like-uri, vă mulțumesc că-mi citiți și urmăriți articolele și le transmiteți mai departe și pentru toată susținerea și încrederea pe care mi-o manifestați zi de zi. Voi sunteți cei care îmi oferiți motivație și inspirație pentru această activitate de suflet <3

Continui să scriu cu mult entuziasm aici pe planetamami.com, pe pagina de Facebook și pe Instagram, inclusiv și în Stories. Îmi poți scrie oricând un mesaj dacă ai nevoie de un sfat, încurajare, susținere sau dacă vrei să-mi oferi o recomandare.

Mai jos vă las câteva momente și emoții surpinse atât de frumos de cei doi Ioni:

*Dacă vrei să descarci unele poze de la eveniment, dă-mi te rog de știre și ți le trimit în original.

Sunt mândră că am creat o comunitate mare de mame care nu tind să fie perfecte, ci depun zi de zi efort pentru a deveni o versiune mai bună a lor. Să știți că și eu învăț multe de la voi!

Cu Drag, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *