Top 10 cele mai citite articole pe blog în 2017

PENTRU MAMI

Hey, bine v-am găsit în noul an, în speranță că sunteți sănătoși și deja reveniți la rutina obișnuită!

E anul câinelui și reese că este anul meu! Deși s-au întâmplat multe lucruri frumoase în 2017 pentru care sunt extrem de recunoscătoare, nu pot să mint că nu am așteptări mari de la 2018. Dar cu siguranță, multe lucruri frumoase se întâmplă pentru că asta ne-o dorim, asta căutăm și pentru asta depunem efort și timp. Sunt plină de inspirații și energie în acest an și abia aștept să le aplic.

Pentru că am pornit tradiția din anul trecut, vin și de data aceasta cu Topul Celor Mai Citite Articole răsfoite de cei peste 150 000 de vizitatori unici care au pășit pragul blogului meu. Mă bucur mult că reveniți de fiecare dată când apare un articol nou, dar zic și BUN-VENIT celor care s-au alăturat frumoasei noastre comunități în 2017.

În anul acesta vă promit să vă delectez cu mai multe rețete de deserturi vegane savuroase (și sănătoase!), cu mai multe subiecte despre sănătatea copilului și cu mai multă inspirație pentru a deveni părinți mai buni, mai calmi și mai conștienți.

Dacă unele din articole v-au scăpat, atunci doar apăsați click pe imagine și instant se va deschide articolul în altă pagină.

TOP 10 CELE MAI CITITE ARTICOLE PE BLOG ÎN 2017

 1. Sirop pentru imunitate din lămâie, ghimbir și miere 

Acest articol a fost citit de peste 28 000 ori în 2017, fapt ce denotă că părinții sunt în mare parte preocupați să prevină bolile prin întărirea imunității pe care naturală. Sper foarte mult că îndată ce ați descoperit această rețetă, ați și testat-o beneficiind de efectul acestei combinații.

Evident, pe lângă administrarea siropului, trebuie să țineți cont și de alți factori esențiali pentru o imunitate puternică a copilului și pentru a evita răcelile pe cât posibil: plimbări zilnice, aerisire permanentă a încăperilor, alimentațe bogată în fructe și legume, exerciții fizice și sport și nu în ultimul rând, evitarea înfofolirii pe cât posibil.

2. 56 activități zilnice pentru copii de 2 ani

Mă bucur mult că activitățile pe care le-am făcut cu fiica mea de-a lungul celui de-al treilea an al ei, a trezit atâta curiozitate. Este o listă impunătoare de idei de activități și jocuri care pot fi folosite pentru a umple timpul copilului de 2 ani, fiind potrivite și pentru cei de 3-4 ani, cu mici ajustări. Așa că nu ezitați să apelați la ea de fiecare dată când sunteți în pană de idei sau aveți un copil mofturos și solicitant.

În 2018 urmează să vin cu o altă listă de idei interesante, de data această pentru copii de 3-4 ani.

3. Soluții pentru ameliorarea tusei la copii

Și de data aceasta, informația privinf soluțiile naturale pentru ameliorarea tusei la copii este în topul căutărilor. Acest articol a fost distribuit într-un număr mare și căutat direct din Google.

Dacă măcar 15% din cei care au citit acest articol le-a reușit să accepte tusea ca un fenomen firesc al copilăriei, să apeleze mai rar la medicamente și să evite antibiotice pentru a trata tusea, atunci pot să zic că misiunea mea este îndeplinită. Dar cel mai important, suntem cu un pas mai aproape de a avea copii mai sănătoși și mai rezistenți la viruși.

4. Cușcuș cu carne și legume

Este o rețetă absolut ușoară penru a satisface rapid pofta copiilor.

5. 5 activități de interior pentru copii de la 2 ani 

Aceste activități sunt actuale oricând, nu doar pentru luna februarie și pot fi organizate și copiilor mai mari sau mai mici, cu mici ajustări.

6. 16 tradiții frumoase de ziua copilului tău

În acest an la fel este în căutare mare ideile de surpriză pentru copii de ziua lor de naștere. Sper că astfel vom ajunge să organizăm petreceri mai simple, însă să-i surprindem cu surprize plăcute îndată cum deschid ochișorii.

7. Cum să-ți păstrezi calmul atunci când copilul tău are febră

Prin intermediul articolelor pe blog dedicate sănătății copilului, încerc să ajut părinții să capete calmul și încrederea în gestionarea situațiilor în care copilul răcește și să nu cheme ambulanța din panică sau să invadeze farmacia pentru a găsi soluția problemelor legate de febră, tuse sau vomă. În 2018 voi continua să vin cu articole noi 😉

8. Biscuiți aromați cu semințe de susan

Știu că multe dintre voi au încercat această rețetă și pe loc au îndrăgit acești biscuiți – iar mai mare bucurie pentru mine nu există! Dacă încă nu le-ai încercat, atunci te încurajez să o faci chiar în luna aceasta.

9. Despre vacanța noastră activă pe insula Thassos

Prin intermediul articolelor despre călătoriile noastre pe insula Thassos (Grecia) cu multe detalii și poze mi-a reușit să vă tentez să vă orientați planurile de vacanță în direcția Greciei și mulți chiar au reușit să se îndăgostească. Ei cum să nu iubești Grecia?! 🙂

10. 5 Activități pentru fiecare săptămână {de la 2 ani}

Aici găsiți câteva idei de activități ce implică motricitate fină, dezvoltă creativitatea, implică mișcare și asigură experiență senzorială. Neapărat să le încercați!

Vă mulțumesc MULT pentru că urmăriți subiectele pe care le abordez pe blog, comentați, distribuiți și împărtășiți propriile experiențe și idei. Vă simt prin fiecare acțiune pe care o faceți. Totodată, vă promit să vin cu mai multe offline-uri unde vom avea ocazia să ne cunoaștem mai bine și să împărtășim lucruri frumoase și utile.

Vă doresc să aveți un an prosper, cu multe momente fericite transformate în amintiri frumoase și multă sănătate!

Nu uitați să vă abonați la newsletter pentru a primi notificări despre articole noi. Totodată, nu ezitați să dați Like paginii de Facebook sau să mă urmăriți pe Instagram, acolo unde vin cu mai multe detalii din viața noastră de familie.

Care articol (sau sugestii) te-a ajutat cel mai mult? Te rog împărtășește mai jos în comentarii.  

Cu Drag, Natalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *